Политика за Поверителност – Villa Paris – гр. Хисаря

1. Изявление за конфиденциалност:

 

Защитата на Вашите лични данни е важна за нас. Ние оценяваме оказаното ни доверие избирайки да посетите и разгледате www.vila-paris.com за Вашата онлайн резервация и следваме произтичащите от това ангажименти да пазим неприкосновеността на предоставената ни от Вас лична информация като се стремим строго да се придържаме към ЗЗЛД.  Настоящият документ, който подлежи на периодични актуализации, описва как използваме и обработваме личната Ви информация. Тук също ще намерите информация как да се свържете с нас, ако имате въпроси относно защитата на личните Ви данни.

Може да се свържете с нас на адреса ни на управление:

ул. Русалка 1, Хисаря 4180

Телефон за връзка с Управителя на „Вила Париж“ : 0889605104

Или като ни изпратите запитване на имейл адрес: info@vila-paris.com

Следващата декларация представя как е гарантирана защитата на данните и какъв вид данни за какви цели се събират.

 

2. Събиране, обработка и предаване на лични данни:

 

Всеки клиент, може да посети нашия сайт, без да остави никакви лични данни. Личните данни се събират, само ако ги предоставяте доброволно, например когато правите резервация за настаняване или извършвате запитване. Когато правите запитване за резервация, чрез нашата страница, Вие ще бъдете помолени да попълните онлайн форма, която съдържа: име, адрес, имейл, телефонен номер за връзка. Тази информация е необходима за обработка на заявката и завършването на поръчката (включително изпращането на имейл до Вас за потвърждение на поръчката)

Ние събираме следните видове лична информация:

  • Вашето лично име и фамилия, имейл адрес, телефонен номер за обратна връзка;
  • Данни за престоя ви, включително дати на пристигане и заминаване, специални изисквания, информация за избора ви на услуги (включително избор на стая, удобства и други използвани от вас услуги);
  • Резервации: ние използваме вашата лична информация, за да можем да осъществим вашата онлайн резервация и да ви изпратим имейл с потвърждение, предхождащ вашето настаняване и информация за региона и вашето място за настаняване;
  • При настаняване и регистриране във Вила Париж – Вашето лично име и фамилия, единен граждански номер, телефонен номер;
  • Данни за престоя ви, включително дати на пристигане и заминаване, специални изисквания, информация за избора ви на услуги (включително избор на стая, удобства и други използвани от вас услуги);
  • Данни, събирани при плащане, направено от или към ЕТ „СТЕФАНИ 13″– номер на кредитна или дебитна карта,банкова сметка и друга банкова или платежна информация,събирана при и обработвана във връзка с извършване на плащането по банков път,чрез директен дебит или през онлайн платформата;
  • Данни при предоставени при участие в игри,томболи и/или други сезонни или промоционални кампании,организирани от ЕТ „СТЕФАНИ 13“ и адресирани до неограничен кръг лица,включително и чрез социалните мрежи;
  • Данни , информация за избрания от Вас начин на плащане,извършени и дължими плащания.

 

3. Защо събираме, използваме и споделяме вашата лична информация?

 

  • Отзиви от гости: възможно е да използваме вашата информация за контакт, за да ви поканим да напишете отзив след престоя си. Това помага на други пътуващи да изберат мястото за настаняване, което най-добре отговаря на техните нужди.
  • Изпълнение на регулаторни и законови задължения: възможно е да използваме личната ви информация с цел изпълнение на регулаторни и законови задължения.
  • Разследване и превенция на измамите: възможно е да използваме личните ви данни с цел разследване и превенция на измамите и други незаконосъобразни или нежелателни действия.
  • Подобряване на нашите услуги: Не на последно място, ние използваме личните ви данни с цел статистически анализ, подобряване на нашите услуги, потребителския опит и функционалността и качеството на туристическата информация и онлайн услугите, които предлагаме.

 

4. Съгласие и използване на данни за посочените цели:

 

Когато въвеждате лични или служебни данни (електронни адреси, имена, адреси), разкриването на данните се извършва напълно доброволно. Въвеждайки данните, Вие давате съгласие за събирането, обработката и използването им с цел установяване на контакт. Събиране, обработка и използване за каквито и да са други цели не се извършва. Това съгласие може да бъде отменено по всяко време, считано за бъдещ период.

Предаване на вашите лични данни не се извършва, освен ако изрично желаете това.

 

5. Сигурност:

 

ЕТ „СТЕФАНИ 13“ и www.vila-paris.com прилагат цялостни технически и организационни мерки за защита на предоставяните данни срещу случайно или умишлено манипулиране, загуба, унищожение и достъп от неупълномощени лица. Нашите мерки за сигурност се подобряват непрекъснато, в крак с технологичното развитие.

 

6. Как споделяме вашите лични данни с трети лица?

 

Възможно е да споделяме вашите данни с трети лица при условията, описани по-долу.

  • Трети лица – доставчици: Възможно е да използваме като доставчици на услуги трети лица (процесори), които да обработват вашите данни от наше име. Този процес е свързан с улесняване на плащанията за резервациите, изпращане на рекламни материали или за изготвяне на статистики. Тези доставчици са обвързани с клаузи за конфиденциалност и нямат право да използват вашите лични данни за своите собствени цели или за целите на други страни.
  • Трети лица , обработващи лични данни, които въз основа на договор с ЕТ „СТЕФАНИ 13“ – обработват личните Ви данни от името на фирмата или имат пряк/косвен достъп до личните Ви данни
  • Лица , които по възлагане на ЕТ „СТЕФАНИ 13“ поддържат оборудване и софтуер,използвани за обработване на личните Ви данни
  • Лица, предоставящи услуги по сервизна поддръжка на крайни устройства
  • Лица, осъществяващи дейности по инсталация и / или поддръжка на адреси за предоставяне на услугата
  • Банките, обслужващи плащанията,извършени от Вас
  • Охранителни фирми, притежаващи лиценз за извършване на частна охранителна дейност,обработващи видеозаписите от обекти на ЕТ „СТЕФАНИ 13“ и /или поддържащи други регистри в процеса на осигуряване на пропускателния режим на същите обект
  • Компетентни органи: Ние разкриваме лични данни на правоприлагащите органи и други държавни органи, доколкото това се изисква от закона или е необходимо за предотвратяването, разкриването и съдебното преследване на престъпни деяния и измами.

7. Може ли да откажете предоставянето на лични данни на ЕТ „СТЕФАНИ 13“ и какви са последиците от това:

 

За да имаме удоволствието да Ви настаним и регистрираме в нашия семеен хотел, ние се нуждаем от определени данни, които са необходими за изпълнение на нормативните задължения на ЕТ „СТЕФАНИ 13“.

Непредоставянето на следните данни възпрепятства възможността ЕТ „СТЕФАНИ 13“  да действа спрямо законовите норми, които са ни възложени от ЗСч,Закона за туризма, ЗДДС , Закона за местни данъци и такси, ДОПК , както и води до нарушение от наша страна, ако не предоставим необходимата информация изисквана от нас ежедневно като туристически обект:

  • При настаняване и регистрация във Вила Париж – Три имена ,ЕГН или личен номер на чужденец, адрес,телефон и или адрес на електронна поща за връзка с Вас, или посочено от Вас лице за контакт.
  • Данни, събирани при плащане, направено от или към ЕТ „СТЕФАНИ 13“ – номер на кредитна или дебитна карта,банкова сметка и друга банкова или платежна информация,събирана при и обработвана във връзка с извършване на плащането по банков път,чрез директен дебит или през онлайн платформата.

 

8. Съхранение на лични данни


Ще съхраним личните Ви данни за период от 10 години ( чл.12 от ЗСч, във вр. с чл. 5 от КСО ). Всички лични данни , които съхраняваме са обект на това заявление за  конфиденциалност.

 

9. Бисквитки

 

Какво представляват Бисквитките?

Бисквитките представляват малко количество данни, които даден уебсайт запазва на вашия компютър или мобилно устройство при посещение на уебсайта. Повечето уебсайтове използват Бисквитки, за да подобрят функционирането на уебсайта.

 

10. Как използваме Бисквитки?

 

Стремим се да ви предоставим удобен за използване уебсайт, който отговаря на нуждите и желанията ви. За да постигнем това, използваме следните видове Бисквитки:

  • Технически Бисквитки: Използваме технически Бисквитки, за да ви покажем нашия уебсайт. Техническите Бисквитки са абсолютно необходими за правилното функциониране на уебсайта.
  • Бисквитки на трети страни:

Ние използваме услугите на трети страни, като например услугите на Booking.com, pochivka.bg, grabo.bg и други интернет доставчици.  Тези аналитични технологии включват: Бисквитки, уеб отметки, етикети и скриптове.

Booking.com също така може да разположи на вашето устройство Бисквитки за свое собствено ползване както е описано в https://www.booking.com/content/privacy.bg.html.

Добитата информация се използва от Вила Париж за автоматизация на маркетинговата им дейност, връзка с клиенти и събиране на информация от сектора. Тези технологии се използват за анализ на тенденциите, администрация на уебсайта, проследяване на движението на потребителите в рамките на уебсайта и събиране на демографска информация за потребилите ни като цяло. Ние може да получаваме доклади, базирани на използваните от тези компании технологии както на индивидуално, така и на общо ниво. Доставчиците, с които работим са поели отговорността да се придържат към отговорни практики и стандарти на работа и управление на данните.

 

11. Как можете да управлявате Бисквитките според предпочитанията си?

 

Използвайте настройките на браузъра си, например Internet Explorer, Safari, Firefox или Chrome, за да изберете кои Бисквитки да приемате и кои да отхвърляте. Местоположението на тези настройки зависи от браузъра. Използвайте функцията за „Помощ“ на вашия браузер, за да откриете нужните ви настройки.

 

12. Сигурност

 

Какви процедури по сигурността използваме за защита на личните ви данни?

Ние използваме разумни работни системи и процедури в защита на личните данни, които ни предоставяте. Освен това използваме процедури за сигурност и технически и физически ограничения на достъпа и използването на лична информация на нашите сървъри. Само оторизиран персонал има достъп до личната информация в процеса на работата си.

 

13. Достъп до информация

 

Как можете да контролирате личните данни, които сте ни предоставили?

Вие имате правото да видите личната информация, която пазим за вас. Можете да изискате преглед на личните си данни, като се свържете с нас по имейл на info@vila-paris.com. Моля, напишете „Заявка за лични данни“ в полето „Относно“.

Може да се наложи да запазим определена информация за правни или административни цели като деловодство или с цел разкриване на измами.

 

14. Право на жалба

 

Имате право на достъп до Вашите данни, които обработваме, както и право на коригиране, ограничаване на обработката, преносимост на данни ,оттегляне на съгласието и възражение.

Ако смятате, че нашето обработване на Вашите данни нарушава разпоредбите за защита на лични данни или ако смятате, че правата Ви според тези разпоредби са били нарушени по някакъв начин, можете да се обърнете към компетентния административен орган. В  България това е Комисията за защита на личните данни.

Благодарим Ви за отделеното време!

en_GBEnglish (UK)
bg_BGБългарски en_GBEnglish (UK)